Slide background

Slide background

Slide background

Slide background

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα "Γνωριμία με τη Σχολή Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης"! Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και υλικό, ειδικά διαμορφωμένα για τις μαθήτριες και τους μαθητές Λυκείων και Γυμνασίων. Παρακολουθήστε την παρουσίαση της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης, δείτε μαρτυρίες φοιτητών και αποφοίτων μας, βίντεο και φωτογραφίες από τους χώρους και τη ζωή στην Πολυτεχνειούπολη.

Τέταρτη χρονιά φέτος που οι υποψήφιοι των πανελλαδικών του 2024 έχουν τη δυνατότητα να εισαχθούν στη Σχολή Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος με κοινό πρόγραμμα τα 2 πρώτα έτη και στη συνέχεια έχοντας γνώση και τεκμηριωμένη πληροφόρηση να επιλέξουν μεταξύ των ειδικοτήτων του Χημικού Μηχανικού ή του Μηχανικού Περιβάλλοντος!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο προσφερόμενα διπλώματα αποτελούν ενιαίους και αδιάσπαστους τίτλους σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (integrated master) (ΦΕΚ 2945 / 04- 05-2023/τ. Β) . Επιπλέον είναι ισότιμα και αντίστοιχα των διπλωμάτων Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος που προσφέρονται από άλλα ΑΕΙ της ημεδαπής και συνεπώς έχουν και τα αντίστοιχα  επαγγελματικά δικαιώματα (ΠΔ 19/2018).  Διαβάστε Περισσότερα...

Παρουσίαση της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος

από τον Επίκουρο Καθηγητή Αλέξανδρο Στεφανάκη

Παρουσίαση Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος, Technical University of Crete
Παρουσίαση Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος