Slide background

Slide background

Slide background

Slide background

Ε. Δόβρου

Η Ελένη Δόβρου είναι Postdoctoral Fellow στο Max Planck Institute for Chemistry στο τμήμα Multiphase Chemistry. Ασχολείται με θέματα ατμοσφαιρικής χημείας και επιπτώσεων υγείας, πραγματοποιώντας κλινικές μελέτες ρύπων στα κύτταρα του αναπνευστικού συστήματος του ανθρώπου και προσομοιώσεις της πορείας, των αντιδράσεων και των επιπτώσεων ατμοσφαιρικών ρύπων και σωματιδίων στο αναπνευστικό σύστημα μέσω περιβαλλοντικών μοντέλων. Αποφοίτησε από το Harvard University των ΗΠΑ ολοκληρώνοντας το διδακτορικό της στο School of Environmental Sciences and Engineering. Είναι απόφοιτος της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Ο Ιωάννης Ασημακούλας, Φοιτητής της Σχολής μας Μηχανικών Περιβάλλοντος, fan της Κρητικής Λύρας και μέλος της Φοιτητικής Ομάδας Χοροτεχνείο, μας μιλάει για τις σπουδές του στο Πολυτεχνείο Κρήτης στα Χανιά!

Ι. Ασημακούλας

Α. Μαντανωνάκη

H Aντωνία Μαντωνανάκη είναι απόφοιτος της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης και σήμερα εργάζεται στον Διεθνή οργανισμό World Resources Forum στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Μας μιλάει για την εμπειρία κατά την διάρκεια των σπουδών της στο Πολυτεχνείου Κρήτης.

Ο Νικόλαος Μπατιστάτος είναι Απόφοιτος έτους 2007, της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης. Σήμερα εργάζεται στην εταιρεία Ελληνικά Καλώδια Α.Ε.

Ν. Μπατιστάτος

Περισσότερα βίντεο στο κανάλι της Σχολής μας στο YouTube