5ο Συνέδριο Υποψηφίων Διδακτόρων της Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ

Η Σχολή Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος (ΧΗΜΗΠΕΡ) του Πολυτεχνείου Κρήτης σας προσκαλεί στο 5ο Συνέδριο Διδακτορικών Φοιτητών της Σχολής. Το Συνέδριο απευθύνεται τόσο στη φοιτητική κοινότητα όσο και στο ευρύτερο κοινό και θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία στην Πολυτεχνειούπολη, Κτίριο Κ2, Αίθουσα Α1 της Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ, την 1-2 Απριλίου 2024 και ώρες 11:00 πμ έως 4 μμ και  διαδικτυακά μέσω Zoom.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους οι υποψήφιοι διδάκτορες της Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ. Σκοπός του συνεδρίου είναι να παρουσιαστούν οι πρωτοποριακές ερευνητικές εργασίες των εν εξελίξει διδακτορικών διατριβών. Θα παρουσιαστούν θέματα που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων στις τρέχουσες σημαντικές περιβαλλοντικές προκλήσεις. Από την διαχείριση των υγρών και στερεών αποβλήτων, την αντιμετώπιση των ενεργειακών αναγκών του αύριο έως τη διαχείριση των υδατικών πόρων και την κλιματική αλλαγή. Η έρευνα έχει εκπονηθεί μέσα από δημιουργικές συνεργασίες με κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Για την παρακολούθηση του Συνεδρίου, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Παρακολούθησης 
https://forms.gle/AzN4wvzf1D3vYRc17

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό που επιθυμεί να την παρακολουθήσει στην Αίθουσα Κ2.Α1 του Κτιρίου ΧΗΜΗΠΕΡ - Πολυτεχνείου Κρήτης. 

Για τη διαδικτυακή παρακολούθηση και συμμετοχή, απαιτείται προεγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://tuc-gr.zoom.us/j/95848173080?pwd=eVZpMFg3OUpRSlptYlNUSUJOblB4UT09

Meeting ID: 958 4817 3080

Password: 460181

Athens 

H Εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Zoom, θα βιντεοσκοπηθεί και θα ληφθεί φωτογραφικό υλικό. Το ψηφιακό υλικό θα προβληθεί στην ιστοσελίδα της Σχολής XHMHΠΕΡ. Ενδέχεται η φωτογραφία σας να συμπεριληφθεί σε δελτία τύπου που θα εκδώσει η Σχολή ΧΗΜΗΠΕΡ για την εκδήλωση αυτή. Η Σχολή ΧΗΜΗΠΕΡ επίσης θα δημοσιοποιήσει την εκδήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε newsletters. Για οποιοδήποτε θέμα, το οποίο αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα, ή για την ανάκληση της συγκατάθεσής σας, μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της ιστοσελίδας του Ιδρύματος για την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Οργανωτική επιτροπή:

Α. Βουλγαράκης, Αναπληρωτής Καθηγητής (Διευθυντής μεταπτυχιακών σπουδών)

- Ν. Διαγγελάκης, Επίκουρος Καθηγητής

A. Γιαννής, Επίκουρος Καθηγητής

 

Πρόγραμμα Συνεδρίου.