Δωρεάν σεμινάριο με τίτλο "Ιστορίες Καριέρας" | Σάββατο 7 Μαΐου στις 11.00-13.00 | Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ)

Το Σάββατο 7 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με τίτλο "Ιστορίες Καριέρας" με εισηγήτρια την Δρ. Αγγελική Κοσμοπούλου, Εκτελεστική Διευθύντρια του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Λασκαρίδη.

Το Σάββατο 7 Μαΐου στις 11.00-13.00 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με τίτλο "Ιστορίες Καριέρας" με εισηγήτρια την Δρ. Αγγελική Κοσμοπούλου, Εκτελεστική Διευθύντρια του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Λασκαρίδη. Το σεμινάριο προσφέρεται δωρεάν και απευθύνεται σε νέες γυναίκες ή και άντρες (τελειόφοιτοι προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές, young professionals αλλά και career changers).

Η παρακολούθησή του σεμιναρίου προϋποθέτει την υποβολή σχετικής αίτησης το αργότερο μέχρι τις 04/5/2022. Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την εγγραφή των υποψηφίων στο σεμινάριο. Για να κάνετε αίτηση συμπληρώσετε την online φόρμα εδώ https://forms.gle/ZvRkPjMQne1uSt8A9

Το σεμινάριο θα καλύψει ποικίλες θεματικές όπως η επιχειρηματικότητα, η ηγεσία, τα soft skills, το public speaking το storytelling κ.α. Μέσα από τις ιστορίες που χρειάζεται να μοιραστεί κανείς στον επαγγελματικό χώρο (σε συνεντεύξεις για δουλειά, cover letters αλλά και στον εντοπισμό των επαγγελματικών προτεραιοτήτων) θα διερευνηθεί ο καλύτερος τρόπος για να παρουσιάσουμε τον εαυτό μας στον επαγγελματικό χώρο και να δείξουμε ποιοι είμαστε, στην ολότητά μας. Τι ιστορίες λέμε και τι «λένε» για εμάς; Ποιες ιστορίες χρειαζόμαστε; Ποιες θα ξαναγράψουμε για να γίνουμε αυτές που θέλουμε να είμαστε; 

Η Εισηγήτρια

Η Αγγελική Κοσμοπούλου σύμβουλος επικοινωνίας, με εξειδίκευση στο λεκτικό περιεχόμενο και το storytelling. Σπούδασε αρχαιολογία στις ΗΠΑ και επικοινωνία στην Αγγλία. Δίδαξε στο πανεπιστήμιο κι εργάστηκε στον χώρο του πολιτισμού και στην επικοινωνία, βοηθώντας επιχειρήσεις, φορείς, πολιτικούς και εκπροσώπους της τέχνης και των επιστημών να δώσουν φωνή στις ιδέες τους. Σήμερα είναι Εκτελεστική Διευθύντρια του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Λασκαρίδη και διδάσκει τεχνικές επικοινωνίας και storytelling. Είναι ιδρύτρια της οργάνωσης Storymentor.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Καθ. Έλια Ψυλλάκη στο elia<στο>enveng.tuc.gr