Παναγιώτης Μανωλόπουλος - Τιμητική Εκδήλωση

Σε συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15/2/2023 η εκδήλωση στη μνήμη του Παναγιώτη Μανωλόπουλου, απόφοιτου του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών της Σχολής μας.

Στην εκδήλωση λόγους εκφώνησαν εκ μέρους του Πολυτεχνείου Κρήτης, ο Πρύτανης Καθηγ. Μ. Ζερβάκης, και της εκ μέρους Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ, η Κοσμήτορας της, Καθηγ. Δ. Κολοκοτσά, ο Διευθυντής Μεταπτυχιακών Σπουδών, Αν. Καθηγητής Α. Βουλγαράκης, και η Γραμματέας κα. Γ. Πονηρίδου, ενώ ιδιαίτερο λόγο εκφώνησε ο εκπρόσωπος της εταιρείας POLYGREEN, κος. Θ. Πολυχρονόπουλος.

 


Την Τετάρτη 15/2/2023 και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση Ονοματοδοσίας της Αίθουσας Κ2.Α1 σε αίθουσα «Παναγιώτης Μανωλόπουλος» και ανακοίνωση χορήγησης υποτροφίας  «Παναγιώτης Μανωλόπουλος» σε ετήσια βάση, στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος. 

Η υποτροφία αυτή χορηγείται από την εταιρεία POLYGREEN ως φόρος τιμής στον εκλιπόντα Παναγιώτη Μανωλόπουλο, Διπλωματούχο Χημικό Μηχανικό και απόφοιτο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών ΧΗΜΗΠΕΡ. Φόρος τιμής στον Παναγιώτη Μανωλόπουλο που για 11 συναπτά έτη, εργάστηκε με ζήλο και συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη της εταιρείας POLYGREEN.  

Η υποτροφία θα χορηγείται κατά τη λήξη κάθε έτους σε απόφοιτο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος (ΧΗΜΗΠΕΡ).

Πρόγραμμα της Εκδήλωσης: 

  • Χαιρετισμός του Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης 
  • Χαιρετισμός Κοσμήτορα Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ 
  • Η πορεία και το έργο του Παναγιώτη Μανωλόπουλου   
  • Ανάγνωση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης της Σχολής για την Υποτροφία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών και Ονοματοδοσία  της Αίθουσας Κ2.Α1 σε Αίθουσα «Παναγιώτης Μανωλόπουλος» 
  • Ομιλία εκ μέρους της εταιρείας Polygreen 
  • Αποκαλυπτήρια της σχετικής πινακίδας στο Κτίριο Κ2 
  • Κέρασμα