Υβριδική Εκδήλωση "Χημικοί Μηχανικοί & Μηχανικοί Περιβάλλοντος ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ"

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022, 18:00-20:00

Αμφιθέατρο Κτηρίου Επιστημών & Διαδικτυακή συμμετοχή μέσω Zoom

 

Η Σχολή Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης διοργανώνει την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022, και ώρα 18:00-20:00, υβριδική εκδήλωση με θέμα:

Επαγγελματικές Προοπτικές και Προκλήσεις των Χημικών Μηχανικών και των Μηχανικών Περιβάλλοντος.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της Έρευνας Αποφοίτων Μηχανικών Περιβάλλοντος, που διενεργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021.

Θα ακολουθήσει συζήτηση στην οποία θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών (ΠΣΧΜ) και του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Περιβάλλοντος (ΠΑΣΔΜΗΠ), εκπρόσωπος του Γραφείου Διασύνδεσης του ΠΚ, μέλη ΔΕΠ της Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ του ΠΚ, καθώς και ο Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, σχετικά με:

  • Το μέλλον και τις προκλήσεις της ειδικότητας των Χημικών Μηχανικών
  • Το μέλλον και τις προκλήσεις της ειδικότητας των Μηχανικών Περιβάλλοντος
  • Κλάδους με τη μεγαλύτερη ζήτηση για απασχόληση
  • Ανάγκες για περαιτέρω εξειδίκευση
  • Διασύνδεση των Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας

Στη συζήτηση θα συμμετάσχει με ερωτήσεις και το κοινό με τη βοήθεια της εφαρμογής ελεύθερης πρόσβασης Mentimeter (https://www.mentimeter.com)

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό που επιθυμεί να την παρακολουθήσει στο αμφιθέατρο του Κτηρίου Επιστημών του Πολυτεχνείου Κρήτης, τηρώντας τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για τη διαδικτυακή παρακολούθηση και συμμετοχή, απαιτείται προεγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://tuc-gr.zoom.us/meeting/register/tJEscOiurj4sHdZLw6Pl32wt0hd-sceDNdgS 
 

H Εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της επίσημης σελίδας Facebook της Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ, ενώ θα βιντεοσκοπηθεί και θα ληφθεί φωτογραφικό υλικό. Το ψηφιακό υλικό θα προβληθεί στην ιστοσελίδα της Σχολής XHMHΠΕΡ. Ενδέχεται η φωτογραφία σας να συμπεριληφθεί σε δελτία τύπου που θα εκδώσει η Σχολή ΧΗΜΗΠΕΡ για την εκδήλωση αυτή. Η Σχολή ΧΗΜΗΠΕΡ επίσης θα δημοσιοποιήσει την εκδήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε newsletters. Για οποιοδήποτε θέμα, το οποίο αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα, ή για την ανάκληση της συγκατάθεσής σας, μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της ιστοσελίδας του Ιδρύματος για την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.