Καλωσόρισμα Πρωτοετών Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ

Η φετινή εκδήλωση καλωσορίσματος πρωτοετών φοιτητών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19.11.2022  θα περιλαμβάνει δύο μέρη.

 • Στο πρώτο μέρος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον αίθριο χώρο έξω από τη Φοιτητική Λέσχη από 10:00 έως 14:00, οι πρωτοετείς μας φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μία πρώτη εικόνα των δράσεων και του έργου των φοιτητικών ομάδων του Πολυτεχνείου Κρήτης, να συναντήσουν μέλη των ομάδων, να πάρουν πληροφορίες για τις δραστηριότητες της κάθε ομάδας και να βρουν στοιχεία επικοινωνίας. 
   
 • Στο δεύτερο μέρος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε ξεχωριστή αίθουσα για κάθε Σχολή με ώρα έναρξης 14:00, οι πρωτοετείς μας φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν συνολικά το Πολυτεχνείο Κρήτης, καθώς η Πρυτανεία και οι πέντε Σχολές θα δώσουν στους νέους φοιτητές του Ιδρύματος χρήσιμες πληροφορίες για τις σπουδές, την έρευνα, τις υπηρεσίες και τη φοιτητική ζωή στο Πολυτεχνείο Κρήτης.
   

Επισκεφθείτε τη σελίδα του facebook event για το καλωσόρισμα! 


Πρόγραμμα

Α' Μέρος: Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022, 10:00-14:00, Αίθριο Φοιτητικής Λέσχης 

 • Γνωριμία με τις Φοιτητικές Ομάδες του Πολυτεχνείου Κρήτης
   

Β' Μέρος: Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022, 14:00-16:30, Αίθουσα 141.Π98 (Αμφιθέατρο «Θέλμα Μαυρίδου»)

Καλωσόρισμα από την Πρυτανεία 

 • Καλωσόρισμα από τον Πρύτανη και τους Αντιπρυτάνεις
 • Παρουσίαση του Πολυτεχνείου Κρήτης και των Υπηρεσιών προς Φοιτητές

Γνωριμία με τη Σχολή Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης 

 • Καλωσόρισμα και Παρουσίαση Σχολής - Κοσμήτορας και μέλη του Ακαδημαϊκού Προσωπικού της Σχολής
 • Παρουσίαση επαγγελματικών προοπτικών από ΧΜ και ΜΠ – Εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών (ΠΣΧΜ) και του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Περιβάλλοντος (ΠΑΣΔΜΗΠ)
 • Οι απόφοιτοί μας: Ακαδημαϊκή και Επαγγελματική Σταδιοδρομία μετά το ΧΗΜΗΠΕΡ  - Απόφοιτοι της Σχολής
 • Συζήτηση

 

Ενημέρωση

Το «Καλωσόρισμα Πρωτοετών Φοιτητών» θα βιντεοσκοπηθεί και θα ληφθεί φωτογραφικό υλικό. Το ψηφιακό υλικό θα προβληθεί στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος και ενδέχεται η φωτογραφία σας να συμπεριληφθεί σε δελτία τύπου που θα εκδώσει το Ίδρυμα για την εκδήλωση αυτή. Το Πολυτεχνείο Κρήτης επίσης θα δημοσιοποιήσει το «Καλωσόρισμα» στο επίσημο κανάλι του Ιδρύματος, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε newsletters. Για οποιοδήποτε θέμα το οποίο αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα, ή για την ανάκληση της συγκατάθεσής σας, μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της σελίδας με την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων του Ιδρύματος.