Ανοικτή Ερευνητική Διάλεξη: Tahra Al-Rashdi, PhD Student, Sultan Qaboos University, Oman «A pilot study of domestic sewage sludge dewatering using Sludge Treatment Reed Beds in Oman» | 25-05-2023, 17:00, online via zoom

Η δέκατη πέμπτη στη σειρά Ανοικτών Ερευνητικών Διαλέξεων Ακαδ. έτους 2022-23 στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Sustainable Engineering and Climate Change" θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Μαϊου και ώρα 17:00 (UTC+2)  διαδικτυακά μέσω zoom (βλ. παρακάτω).

Παρακολουθήσετε την Tahra Al-Rashdi, PhD Student, Sultan Qaboos University, Oman, στη διάλεξη με τίτλο «A pilot study of domestic sewage sludge dewatering using Sludge Treatment Reed Beds in Oman».

Join Zoom Meeting:
https://tuc-gr.zoom.us/j/82372239714?pwd=bEd4aUMzZ1hlRmZsNjNPcC9WclNoUT09

 

Η κα Tahra Al-Rashdi είναι υποψήφια διδάκτωρ που ολοκληρώνει τη διδακτορική της διατριβή στο Κολλέγιο Γεωργίας και Θαλάσσιων Επιστημών του Πανεπιστημίου Sultan Qaboos στο Σουλτανάτο του Ομάν στη Μέση Ανατολή. Επιβλέπων της είναι ο καθηγητής Ahmed Mushtaque, ενώ συνεπιβλέπων είναι και ο Επίκ Καθ. Καθ. Αλέξανδρος Στεφανάκης της Σχολής μας. Η διατριβή της αφορά σε τεχνητούς υγροβιότοπους επεξεργασίας και αφυδάτωσης ιλύος, μια λύση βασισμένη στη φύση που εφαρμόζεται για την αφυδάτωση και ξήρανση αστικής ιλύος. Αυτή η ερευνητική μελέτη είναι η πρώτη που πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής σχετικά με την εφαρμογή και βελτιστοποίηση του σχεδιασμού και την αξιολόγηση της απόδοσης αυτής της βιώσιμης τεχνολογίας που μπορεί να μετατρέψει ένα απόβλητο υλικό σε υλικό βιοστερεών χρήσιμο στη γεωργία. Η Tahra θα παρουσιάσει τα συνολικά αποτελέσματα της πειραματικής της δουλειάς.